پرورش مرغ گوشتی -بررسی صفر تا صد نکات ضروری

مقاله
پرورش مرغ گوشتی

فرآیند پرورش مرغ گوشتی شامل توجه به جزئیات مختلف این محصول است، که ما در زیر به بررسی هر یک از آنها پرداخته‌ایم:

شما باید جهت سالن‌های مرغداری را قبل از ساخت سوله اصلی با کمک و راهنمایی کارشناسان به سمت شرقی یا غربی قرار دهید و مزرعه‌های مرغداری را دور از مناطق اصلی شهری ایجاد کنید. این مزارع معمولاً حدود ۲ کیلومتر از یکدیگر فاصله دارند.

داشتن انواع تجهیزات داخل سالن مرغداری گوشتی، برای نگهداری از مرغ زنده ضروری است. تجهیزاتی مانند سیستم‌های سرمایش، گرمایش،روشنایی و تهویه باید متناسب با آب و هوای حاکم در منطقه طراحی شوند. این جزئیات در بخش‌های بعدی بیشتر مورد بحث قرار خواهد گرفت.

مهم است به یاد داشته باشید که این مرغداری به طور خاص برای پرورش مرغ گوشتی طراحی شده است و برای سایر انواع طیور مانند پرورش مرغ تخم گذار و مرغ مادر مناسب نمیباشد.

نصب هواکش‌های قوی برای اطمینان از تهویه مناسب، به ویژه در هنگام طوفان، و همچنین حفظ نظافت داخل سالن بسیار حیاتی است. بالا نگه داشتن استانداردهای بهداشتی و تجویز به موقع واکسن‌ها از سلامت مرغ‌ها و سود شما محافظت می‌کند. بالعکس، بی‌توجهی به بهداشت و واکسیناسیون به موقع می‌تواند منجر به بیماری گسترده طیور شود.

هنگام انتخاب یا ساخت سالن مرغداری، توجه به تعداد مرغ‌هایی که باید پرورش داده شوند ضروری است. شروع کار با یک سالن کوچک‌تر امکان‌پذیر است. به عنوان مثال یک سالن ۱۰۰ متری برای پرورش حدود ۱۰۰۰ مرغ مناسب می‌باشد.

پرورش مرغ گوشتی

Share this

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *